Пониски цени, повисоки профити: Нарачајте сега

Почитувани ценети клиенти,

Возбудливи вести од CSPOWER BATTERY TECH CO., LTD!

Од 1-ви август, цената на оловото, клучната суровина за нашите висококвалитетни оловно-киселински батерии, е во постојан пад. Во моментов, цената падна од 19.500 јени по тон на неверојатни 18.075 јени по тон.

Зошто ова ви е важно:

  • Заштеда на трошоци:Пониските цени на оловото значат намалени трошоци за производство, а тие заштеди директно ви ги пренесуваме. Сега е совршено време да се складирате за вашите потреби за залихи од ноември-декември.
  • Зголемени профитни маржи:Со нарачување сега, можете да ги обезбедите овие пониски цени, а со тоа да ги зголемите вашите профитни маржи за време на напорната сезона на одмор.
  • Гарантирано снабдување:Погрижете се да имате доволно залихи за да ја задоволите зголемената побарувачка без да се грижите за флуктуации на цените.

Дејствувај сега!

Не ја пропуштајте оваа златна можност. Поставувањето на вашите нарачки сега гарантира дека имате корист од овие пониски цени, давајќи му на вашиот бизнис конкурентна предност.

To place your order or for more information, visit our website at www.cspbattery.com or contact our sales team at jessy@cspbattery.com. Our team is ready to assist you in making the most of this price drop.

Ви благодариме што избравте CSPOWER BATTERY TECH CO., LTD. Со нетрпение очекуваме да ви помогнеме да постигнете поголем успех.

Со почит,

ЏЕСИ

CSPOWER BATTERY TECH CO., LTD

 

Тренд на ОЛОВНА ЦЕНА


  • Претходно:
  • Следно:

  • Време на објавување: август-08-2024 година